Öz: “Bizim sevdamız da davamız da Toroslar”

Mersin Bitlisliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Bizim sevdamız da davamız da Toroslar. Bizim tek derdimiz Toroslar. Hiç kimse endişe duymasın.

Siyaset Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 12:17:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
 
Mersin Bitlisliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Bizim sevdamız da davamız da Toroslar. Bizim tek derdimiz Toroslar. Hiç kimse endişe duymasın. Toroslar’da laf üretmeyeceğiz, hizmet üreteceğiz, iş yapacağız ve bunu hep birlikte yapacağız” dedi.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmaları kapsamında Mersin Bitlisliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Mersin Bitlisliler Derneği Başkanı Fırat Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen kahvaltı programına Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak ve geçmiş dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna katıldı.
 
“TOROSLAR’IN ZENGİN KÜLTÜREL YAPISINI BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”
 
Öz, burada yaptığı konuşmada Toroslar’ın zengin bir kültürel yapısı olduğuna dikkat çekerek, “Çok kıymetli Bitlisli büyüklerim, kardeşlerim bizleri böylesine kalabalık bir şekilde ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Dün Toroslar için hazırladığımız 33 projenin tanıtım toplantısı vardı. Birçoğunuz beni orada yalnız bırakmadınız. Bugün de burada misafir ediyorsunuz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Bilmenizi isterim ki, Toroslar için hayallerimizi ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi vatandaşlarımıza durmadan ve yorulmadan anlatmaya devam ediyoruz. Ancak bu süreçte bazı olumsuzluklarda duymuyor değiliz. Edindiğimiz duyumlara göre adını burada anmak istemediğim diğer partiler sahada algı operasyonlarına şimdiden başlamışlar. ‘Onlar MHP’li, sizlere hizmet yapmazlar’ diye. Öncelikle biz bir parti olarak değil, Cumhur İttifakı olarak yola çıktık, bunun altını çizmek istiyorum. AK Parti ve MHP olarak çıktığımız bu süreçte bizi ne kendi içimizde ne de halkımıza karşı ayrıştıramayacaklar, bölemeyecekler. Kimsenin endişesi olmasın, Toroslar’ın zengin kültürel yapısı asla bozulmaz. Buna kimsenin gücü yetmez” dedi.
 
“ONLAR GİBİ LAF ÜRETMEYECEĞİZ, HİZMET ÜRETECEĞİZ, İŞ YAPACAĞIZ”
 
Konuşmasının devamında herkes için, herkese göre belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Öz, “Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir. Belediyecilik hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik gülümseyen yüzdür. Uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır. Bizim yönetimimizde Toroslar’daki bu zenginlik daha da güçlenecek. Çünkü biz Toroslar’ı hep birlikte yöneteceğiz. Biz onlar gibi laf üretmeyeceğiz, iş yapacağız, hizmet üreteceğiz. Bizim işimiz Toroslar’a hizmet etmek. Toroslar’ı hep beraber yönetmek.  Kimsenin şüphesi olmasın, Toroslar’ı eşit hizmet anlayışı ile hep birlikte yönetip, geliştireceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.