DR. ALİ ÖZ’ÜN BAŞVURUSU TOROSLAR’DA HEYECAN YARATTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 ve 25. dönem Mersin Milletvekili Uzman Dr. Ali Öz, Toroslar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Güncel Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 23:05:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 ve 25. dönem Mersin Milletvekili Uzman Dr. Ali Öz, Toroslar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

MHP Genel Merkezi’ne giderek başvurusunu yapan Öz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları ile de bir araya geldi. Dr. Ali Öz’ün başvurusu Toroslar İlçesi’nde büyük heyecan yaratırken sosyal medyadan Öz’ün başvuru paylaşımının altına yorumlar yağdı.

“31 Mart’ta Toroslar’da Ali Öz’ü Görmek İstiyoruz”

1999 yılından bu yana MHP tarafından yönetilen Toroslar Belediyesi’nde bu dönem yine MHP’den Ali Öz’ü görmek istediklerini kaydeden vatandaşlar Öz’e desteklerini iletti. Toroslar’ın bir kez daha MHP’li kadrolarca yönetilmesi için Ali Öz’ün aday yapılması gerektiği konusunda hem fikir olan vatandaşlar, MHP Genel Merkezi’nin aday belirlenmesi noktasında Öz’e olan bu teveccühü dikkate alması gerektiğini ifade ettiler.

Mhp Genel Merkezi’nin Tavrı Çok Önemli

Mevcut Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın ilçe genelinde seçmen tarafından karşılık görmemesi nedeniyle özellikle Mersin merkezdeki en önemli ilçe olan Toroslar Belediyesi’nin, insanlara olan samimiyeti ve toplumun her kesimini kucaklayacak, ilçenin sorunlarına çözüm üretecek bir aday üzerinde durması gerektiğini kaydeden vatandaşlar; bu kişinin de Al Öz olduğuna dikkat çektiler. MHP Genel Merkezi’nin bu konudaki tavrının çok önemli olduğunu vurgulayan Toroslar halkı; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Ali Öz’ü Toroslar Belediye Başkanlığı’nda görmek istediklerini vurguladılar.

Öz: “Tüm Birikimimizi Toroslar’ımıza Hizmet İçin Kullanacağız”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Uzman Dr. Ali Öz, siyasette ve doktorluk hayatında edindiği tüm birikimi Toroslar’ımıza hizmet için kullanacağını belirterek: “31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. Ardından Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ile görüşerek hayır dualarını aldık. Allah izin verirse adaylığımızı da alırsak bugüne kadar siyaseten ve doktorluk hayatımızda kazandığımız tüm birikimimizi Toroslar’ımıza hizmet için harcayacağız. 31 Mart yerel seçimleri Toroslar İlçemiz adına bir dönüm noktası olacak. İnşallah o makama Bilge Liderimizin takdiri ve milletimizin teveccühü ile geldiğimizde makamda oturan değil, sahada çalışan, vatandaşının derdiyle dertlenip, sorunlarına çözüm üreten bir anlayış içerisinde olacağız. Üretken, yapıcı, birleştirici, oy versin veya vermesin toplumun her kesimini kucaklayan, modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir belediyecilik ortaya koyacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, dezavantajlı bireylerimiz, sokak hayvanlarımız başta olmak üzere projelerimiz hazır. Ne yapacağını bilen kadrolarımızla inşallah Toroslar’ımız hedeflediğimiz noktaya bizim yönetimimizde gelecek. Biz bir sefere çıktık, Zafer Cenab-ı Allah’ın takdiri. Allah çıktığımız bu yolda bizleri partimize ve milletimize mahcup etmesin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.