GÜLTAK GÜNDOĞDU MAHALLESİ SEMT PAZARINI ZİYARET ETTİ

Mahalle ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Gündoğdu Mahallesi semt pazarını ziyaret etti, esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 20:19:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mahalle ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Gündoğdu Mahallesi semt pazarını ziyaret etti, esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Gündoğdu Mahallesi semt pazarı ziyaretinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan ve etrafını saran her yaştan vatandaşla sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, alışveriş yapan vatandaşlara bir tepsi dolusu sıcak tatlı ikramında bulundu, ayrıca gezi boyunca geri dönüşümü mümkün alışveriş çantası hediye etti.

AK Parti Akdeniz İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ile Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un da eşlik ettiği pazaryeri ziyaretinde Başkan Mustafa Gültak, çocuklarla yakından ilgilendi, tezgâh açıp çeşitli baharat ve ürün satan kadınlarla da sohbet ederek bol kazançlar diledi. Etrafını saran bazı vatandaşların, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde kendisini yeniden aday olarak görmek istediklerini dile getirmesi üzerine de Başkan Gültak, Akdeniz’de barış, huzur ve kardeşlik ikliminin sürmesi, hayatın her alanında hizmet ve projelerin devam etmesi, değişim ve dönüşümün hızla ve büyüyerek gerçekleşmesi için vatandaşlardan destek istedi.

Vatandaşlar, pazarın kurulduğu gün yolun trafiğe kapatılmasını istedi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a çeşitli taleplerini de dile getiren pazarcı esnafı ve mahalle sakinleri, özellikle mahallede kurulan pazaryerini ikiye bölen ve araçların sık geçtiği yol nedeniyle zor anlar yaşadıklarını dile getirerek, en azından mahalle pazarının kurulduğu gün söz konusu yolun trafiğe kapatılmasını istedi.

Başkan Gültak da konuyu daha önceki günlerde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde dile getirdiğini söyledi ve bu konuda kısa bir zaman içinde olumlu sonuç alacaklarını düşündüğünü ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.