AKDENİZ’DE SOKAKLAR YENİLENİYOR,

OKUL VE CAMİLERE HİZMET VERİLİYOR

Güncel Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 10:25:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi, sıcak veya soğuk asfalt kaplama hizmetini sürdürürken, eksik ve sıkıntı olduğu tespit edilen mahallerde de asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, eğitim kurumları ile camilerden gelen çeşitli talepleri de karşılayıp hizmet desteği veriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hazırladıkları plan ve program kapsamında Akdeniz’in sokaklarını düzenlemeye, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Çay ve Barış mahallelerinin muhtelif sokaklarında asfalt yama çalışması yapan ekipler, Mahmudiye, Nusratiye, Hamidiye, Güneş, Gündoğdu, Yeni Mahalle ve Şevket Sümer mahallelerinin sokaklarında kilit taşı ve kaldırım karo tamiratı yaptı.

Okul ve camilere de hizmet desteği veriliyor

Öte yandan, her gün binlerce vatandaşın namaz kılmak için ziyaret ettiği Çankaya Mahallesi’nde bulunan Ulu Cami’nin abdest alma oturaklarının önce imalatını, ardından montajını yapan fen işleri ekipleri, Huzurkent Merkez Cami’nin de çevre korkuluk demirlerini kesti.

Talep üzerine Huzurkent ve Kazanlı mahallelerinde bulunan ilkokulların bahçesinde bulunan konteyner donatıların çatı ve sundurmalarını da söken ekipler, Akdam Mahallesi İlkokulu’nun bahçesinde bulunan kale direklerinin kaynak işleri ile montajını da gerçekleştirip çocukları sevindirdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.