CHP TARSUS SANDIK VERİ GİRİŞ TESTİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığı’nda 14 Mayıs seçimleri öncesinde yoğun hazırlıklar yapılıyor. Tarsus CHP’de sandık veri giriş ekibi deneme simülasyonu gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 05 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2023 09:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığı’nda 14 Mayıs seçimleri öncesinde yoğun hazırlıklar yapılıyor. Tarsus CHP’de sandık veri giriş ekibi deneme simülasyonu gerçekleştirdi.

CHP Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı yerine getirilen sandık veri giriş deneme simülasyonu CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, bilişim sorumluları ve ilçe yöneticileri gözetiminde yapıldı.

14 Mayıs’ın Türkiye’nin kader seçimi olduğunu belirten Başkan Varal, CHP Tarsus İlçe Örgütü’nün seçime hazırlıklı olduğunu kaydetti.

Sandık veri giriş işleminin başarılı şekilde yürütüldüğünü kaydeden Başkan Varal, “CHP Genel Merkezi’mizin seçim günü uygulayacağı sistemin ilk denemesini başarıyla uyguladık.

CHP Tarsus sandık veri giriş sorumlularımız günlerdir yoğun tempo ile çalışıyorlar. Bu denemenin üstüne birkaç kez daha deneme yapılacak. Seçim günü de aynı ekip okul sorumlularımız ve bilişim sorumlularımızdan gelen ıslak imzalı sandık sonuç tutanaklarını aynı hız ve titizlikle sisteme girişini sağlayarak, iktidar medyasının her türlü manipülasyonunu bu şekilde engelleyecekler.

Bize ve sorumlu arkadaşlarımıza çok görev düşüyor. Çünkü 14 Mayıs Türkiye’nin kader seçimi. Milletimizin artık rahat bir nefes alması gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’ye nefes, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda Türkiye’ye huzur olacaktır. Sistem konusunda emek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her birinin emeklerine sağlık. Biz hazırız, sana söz Tarsus yine baharlar gelecek!” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.