Yenişehir Belediyesinin gıda kolisi desteği Ramazan ayında devam ediyor

Mersin Yenişehir Belediyesi içerisinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu yardım kolilerini Ramazan ayında da vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 16:20:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesi içerisinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu yardım kolilerini Ramazan ayında da vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ve ihtiyaç sahiplerine Aşevinde sıcak yemek ikram eden, Yenişehir Halk Kart ile nakdi destek sağlayan Yenişehir Belediyesi, Öğrenci’Ye uygulamasıyla da üniversitelilere ücretsiz yemek imkanı sunuyor.

Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Ekiplerinin hane ziyaretlerinde bulunarak tespit ettiği ihtiyaç sahibi vatandaşlarla, Yenişehir Halk Masası’nı arayarak talepte bulunan vatandaşlara yapılan temel gıda kolisi yardımları Ramazan ayında devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hijyenik koşullarda ve hassasiyetle hazırlanan gıda kolilerinde sıvı yağ, makarna, pirinç, şeker, un, kırmızı mercimek, nohut, kuru fasulye, şehriye ve tuz gibi temel gıda malzemeleri bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.