BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN ESNAF ODALARINA ZİYARET

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un hızla gelişen ve büyüyen yapısında esnafların rolüne vurgu yaparak, çeşitli esnaf odalarını ziyaret

Güncel Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 19:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un hızla gelişen ve büyüyen yapısında esnafların rolüne vurgu yaparak, çeşitli esnaf odalarını ziyaret etti. Bozdoğan, odalardaki temsilcilerle yapılan görüşmelerde, kentin sosyo-ekonomik kalkınması için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
Başkan Bozdoğan, Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi, Tarsus Madeni Sanatkârlar Odası, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi (TOK), Tarsus Bakkallar Odası, Tarsus Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Tarsus Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Fotoğrafçılar Odası, Biriketçiler, Karocular, Büzcüler, Mozaikçiler ve Büz Borucuları Esnaf Odası, Tenekeciler ve İnşaat Malzemeleri İmalat ve Satıcıları Esnaf Odası, Tarsus Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası ve Kunduracılar Odasını ziyaret ederek, odalar arası dayanışma ve işbirliği mesajları verdi. Esnafların kentin ekonomisinde önemli bir rol oynadığını belirten Bozdoğan, "Esnaflarımız, her meslek dalı bizim için çok değerli, kıymetli. Bu kentte göreve geldiğimizden yapacağız dediğimiz her projemizi hayata geçirmek için çalıştık. 4 büyük projemiz olan 2. Ekmek Fabrikası, Kent Meydanı, Sağlık Yerleşkesi, 75. Yıl Kültür Merkezi de hayata geçince yüzde 94 başarı elde etmiş olacağız. Bu kent il olacak ve biz tam anlamıyla hak ettiklerimize kavuşacağız. " dedi.
Ziyaretlere katılan oda başkanları, Başkan Bozdoğan'a teşekkür ederek, belediye ile işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.