BAŞKAN BOZDOĞAN, 5 YILDA 15 BİN VATANDAŞIN SAĞLIK SORUNUNA EL ATTI

Tarsus Belediye Başkanlığı'nı beş yıldır sürdüren Dr. Haluk Bozdoğan, izin günlerini ve istirahat saatlerini hastalara ayırarak toplamda 15 bin vatandaşa ulaştı.

Güncel Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 15:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanlığı'nı beş yıldır sürdüren Dr. Haluk Bozdoğan, izin günlerini ve istirahat saatlerini hastalara ayırarak toplamda 15 bin vatandaşa ulaştı. Başkanlığının yanı sıra hekimlik konusunda faaliyetlerine gece gündüz demeden devam eden Bozdoğan, halkın sağlık sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen çabayı sarf ediyor.

Kentin sorunların çözülmesine yönelik proje ve çalışmalara imza atan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkı ile iç içe olarak boş zamanlarını ve mesaisinden artan zaman ile her hafta sonunu vatandaşların dertlerine derman olmaya ayırıyor. Göreve geldiği günden bu yana hasta vatandaşların ücretsiz olarak muayenelerini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, toplamda 15 bin vatandaşın sağlık sorunlarını dinledi, yönlendirme gerçekleştirdi.

“HALKIMIN DERDİ BENİM DERDİMDİR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan  “Halkımın derdi benim derdimdir. Bu yüzden kalan her vaktim onların sağlık sorunlarını dinliyor, zaman ayırıyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.