MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ DEPREMZEDE ÇOCUKLARI TBMM’DE AĞIRLADI

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Hataylı depremzede çocukları Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırladı.

Siyaset Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 12:35:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Hataylı depremzede çocukları Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırladı.  Meclis lokantasında çocuklarla kahvaltıda bir araya gelen Gülcan Kış, “Atatürk ve Türk Bayraklı tişörtleriyle Cumhuriyetimizin 100.  Yılında TBMM’de onlarla bir arada olmak benim için büyük mutluluk” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM’de çok özel konuklarını ağırladı. 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem acısını Hatay’da yaşayan 45 çocuk, Milletvekili Gülcan Kış’ın konuğu olarak mecliste vakit geçirdi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında, milli egemenliğin sembolü olan Gazi Meclisteki çalışma ortamını yakından görme olanağı buldu.

Hataylı depremzede çocuklar, Derya Grup tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Ankara’ya geldi.

İskenderun Alpaslan Ortaokulunun öğrencisi olan çocuklar etkinlik kapsamında Ankara’da başta Anıtkabir olmak üzere önemli mekanları gördü.

TBMM’de Mersin Milletvekili Gülcan Kış tarafından karşılanan çocuklar meclis lokantasında kahvaltı yaptı, meclisi gezdi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen, sohbet eden Milletvekili Gülcan Kış, “Cumhuriyetimizin emanetçileri, aydınlık geleceğimizin umutları olan Hataylı depremzede çocuklarımızı Gazi Meclisimizde ağırladık. Depremi yaşayan o minik bedenlerinde, Atatürk ve Türk Bayraklı tişörtleriyle Cumhuriyetimizin 100. yılında TBMM’de onlarla bir arada olmak benim için büyük mutluluk. Umarım bu deprem onların gördüğü son acı olur. Her biri Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan pırıl pırıl gençler olarak yetişirler.  Her birini gözlerinden öpüyorum. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun çocuklar” dedi.

MECLİSTE 100 HAÇOVALI

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM’de Malatya Haçovalı yurttaşlarla da bir araya geldi. Malatya Haçova Kültür Derneği’nin çağrısı ile Cumhuriyetin 100. Yılında, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 100 Haçovalı yurttaş TBMM’yi ziyaret etti. Kendisi de Haçovalı bir aileden gelen Gülcan Kış, Haçovalı yurttaşlarla mecliste bir araya geldi. Gülcan Kış’ın eşliğinde Haçova Kültür Derneği, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.