TOROSLAR, “YEŞİL” ŞEHİR OLMA HEDEFİNDE İDDİALI

Mersin’in yeşille anılan ilçesi olan Toroslar’ın park ve yeşil alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Güncel Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 19:03:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’in yeşille anılan ilçesi olan Toroslar’ın park ve yeşil alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Toroslar Belediyesince, mevcut parkların kalitesi artırılırken, ilçeye yeni parklar da kazandırılıyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte bu alanlarda; mevsimlik çiçek dikimi, ağaç budama, çim biçme, yabani ot temizliği ile çöp kovalarının ve oyun gruplarının tamir işlemlerini yaparak, ilçenin her mevsim güzel ve bakımlı olması için gayret gösteriyor.

Hem ağaçların sağlıklı büyümesi hem de olumsuz hava koşulları nedeniyle kırılan dalların çevreye zarar vermemesi için başlatılan kireçleme ve budama çalışmaları da düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN YILMAZ; “HEMŞEHRİLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ ALANLARI ÇOĞALTIYORUZ 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenebileceği, çocukları ile hoşça vakit geçirebileceği yeşil alanların bakımını titizlikle sürdürdüklerini söyledi.

Park ve yeşil alanlarda yürüttükleri bakım ve onarımın yanı sıra ihtiyaç duyulan alanlara yeni spor aletleri, basketbol sahaları, çocuk oyun grupları, kamelya ve banklar da yerleştirdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslarımızda tüm parkların her mevsim güzel ve bakımlı olması için gayret gösteriyoruz. İlçemize bir yandan yeni yeşil alanlar kazandırırken bir yandan da mevcut park ve yeşil alanların bakımını düzenli olarak yapıyoruz. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.