Mersin Milletvekili Gülcan Kış’tan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ziyaret

28. Dönem Yeni Yasama Yılı’nın başlamasıyla beraber, TBMM çalışmalarına katılmak için Ankara’ya giden CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti

Siyaset Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 11:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

28. Dönem Yeni Yasama Yılı’nın başlamasıyla beraber, TBMM çalışmalarına katılmak için Ankara’ya giden CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede, Mersin’in Meclis’te ki sesi olacağını vurgulayan Kış, hemşerilerinin acil çözüm bekleyen sorunlarını ve önümüzde ki yerel seçimlere ilişkin neler yapılacağını konuştuklarını ifade etti.

Mersin’de seçim çalışmaları esnasında, vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Kış, Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik ilkesi ile her bölgede çok önemli hizmetlerde bulunduğunu ve bu memnuniyetin de Mersin’de karşılık bulduğunu vurguladı.

Kış, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yaptığı sunumda, “14 Mayıs Seçimlerinde partimiz Mersin’de birinci parti oldu. Oy sayımız 380 bine kadar çıktı. 5 milletvekili çıkardık. Mersin’de oyunu hem sayısal olarak hem oransal olarak artıran tek parti biz olduk.13 ilçede ve il genelinde oyunu artıran tek parti CHP oldu. Bunda kuşkusuz Mersin Büyükşehir Belediyemizin ve parti örgütlerimizin çok büyük katkısı var. Belediye başkanlarımızın olduğu Tarsus, Mezitli ve Yenişehir’in yanı sıra MHP’li başkanların yönettiği Anamur ve Silifke’de de birinci olduk.Erdemli’de, Toroslar’da oyumuzu çok belirgin şekilde artırdık” dedi.

 

Yerel seçimlere ilişkin de, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi veren CHP’li Kış, Anamur’dan Tarsus’a, Mut’tan Çamlıyayla’ya kadar hangi partili olursa olsun ayrım yapmadan tüm vatandaşları kucaklayan bir yaklaşımla hizmet veren Mersin Belediyesi’nin yerel seçimler sürecinde de aynı başarıya imza atacağını ifade etti.

Kadınların olduğu her platformda işlerin daha güzel yürüdüğünü vurgulayan Kılıçdaroğlu da, CHP’li Kış ile yaptığı görüşmesinde parlamentoda kadınların sesi olacağına yürekten inandığını ifade etti.

Genel Başkanın bu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten CHP’li Kış, “hem yerelde hem de Meclis’te önce Mersin sonra Türkiye için

var gücümüzle çalışacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.