KADINLARDAN HER ALANDA DESTEK ALACAĞIZ

Tuncer, Türk Kadınlar Konseyi Derneği’ni ziyaret etti

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 16:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tuncer, Türk Kadınlar Konseyi Derneği’ni ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, adil bütçe kullanımını, kadınların, gençlerin ve tüm dezavantajlı kesimlerin ihtiyaçlarına öncelik veren bir yaklaşımla gerçekleştireceklerini belirterek, “Mezitli’de yapacağımız projelere mutlaka kadın eli değecek. Kentimizi güzelleştirirken kadınlardan her alanda destek alacağız” ifadelerini kullandı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Türk Kadınlar Konseyi Derneği’ni ziyaret etti. Tuncer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette; kadın erkek eşitliğinin toplumsal önemine vurgu yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" sözlerini anımsatan Tuncer, kadının, yönetimde, siyasette, çalışma yaşamında, eğitimde, hukukta, evrensel hak ve özgürlüklerde ve diğer tüm alanlarda erkeklerle eşit haklara sahip olduğu, özgürce yaşadığı bir toplumu inşa etmek istediklerini söyledi.
 
PROJELERİMİZE KADIN ELİ DEĞECEK
 
Kadın - erkek eşitliği sağlanmadan demokratik, kalkınmış, sağlıklı ve modern bir ülke olunamayacağını ifade eden Tuncer, şunları kaydetti: “Kadınların yönetime aktif biçimde katılmalarını sağlamak için gereken tüm tedbirleri alacağız. Mezitli’de yapacağımız projelere mutlaka kadın eli değecek. Adil bütçe kullanımını, kadınların, gençlerin ve tüm dezavantajlı kesimlerin ihtiyaçlarına öncelik veren bir yaklaşımla gerçekleştireceğiz. Kentimizi güzelleştirirken kadınlardan her alanda destek alacağız.”
Tuncer, Türk Kadınlar Konseyi Derneği yöneticilerine ve üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.