Koçak: Geleceğimiz gençlerimiz

Koçak: Geleceğimiz gençlerimiz

Güncel Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 11:28:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığı mesajında ‘’Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.’’ dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlik, sadece bilgi aktarımı değil, aynı zamanda bir yol gösterme, ilham verme ve öğrencilerimizi en iyi versiyonlarına dönüştürme sanatıdır. Bu sanatı en yüce şekilde icra eden, geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimize minnettarız.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir’ sözleriyle öğretmenlerimizin ne kadar kutsal bir mesleği icra ettiklerini göstermiştir. Çocuklarımızın yeni çağın gerekliliklerini anlayan, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük emek veren, bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden, kentimizde ve ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.’’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.