BAŞKAN YILMAZ, YKS’YE GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Güncel Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 16:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Yılmaz; “17 Haziran Cumatesi günü Temel Yeterlilik Testi (TYT), 18 Haziran Pazar günü Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile Yabancı Dil Testi (YDT) sınava girecek adayların bir yıl boyunca büyük bir emek ve çaba göstererek hazırlandıkları YKS’de başarılı olacaklarına inancım tamdır” dedi.

Tüm gençlere seslenerek, hayırlı ve huzurlu bir sınav temennisinde bulunan Başkan Yılmaz; “Eğitim hayatınızın bir dönüm noktası olan bu sınav elbette çok önemli.  Heyecanınızı yürekten paylaşıyor, ancak alınan sonuç ne olursa olsun kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum. Emeklerinizin karşılığı olarak her birinizin çok başarılı olmasını yürekten temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Yılmaz, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Akademi Merkezi’nde sınavlara hazırlanan öğrencilere YKS Destekleme Kursları ile destek olduklarını hatırlatarak; “Eğitim önceliğimiz. Hepimizin arzusu gençlerimizin hayal ettiği ve sevdiği mesleklere sahip olmalarıdır. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Akademi Merkezimizde verilen eğitimlerle öğrencilerimiz, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile kendilerini ölçme imkanı buluyor. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrencilerimiz, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor. Gençlerimizin, spor ve sanat ile kendilerini geliştirmenin yanı sıra eğitimleri konusunda da desteklerimizi titizlikle sürdüreceğiz. Bu duygularla sınava büyük bir özveriyle hazırlanan sevgili gençlerimize, her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan kıymetli ailelerine ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm adaylara zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.