TARSUS BELEDİYESİNDEN BASINA ve KAMUOYUNA DUYRULUR

Cennetten kovulan İblis, Allah’ın huzurunda şunu söyledi: “Yemin olsun ki ben de kullarını saptırmak için senin doğru yolun üzerinde pusu kurup oturacağım.”

Güncel Yayın: 02 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 02.06.2023 17:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cennetten kovulan İblis, Allah’ın huzurunda şunu söyledi:

“Yemin olsun ki ben de kullarını saptırmak için senin doğru yolun üzerinde pusu kurup oturacağım.”

A’raf Suresi / 16. Ayet

Tarsus’un renkli simalarından, şov dünyasının aranan yüzü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen; yaptığı TV ve Sosyal Medya kurgu prodüksiyonlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kurmak için kılıktan kılığa girmekten sakınmayan, kamera karşısında sahne sanatçılarına taş çıkaracak yeteneklerini periyodik bir biçimde paylaşmaktan geri durmayan AK PARTİ’nin Sosyal Medya İçerik Üreticisi Meclis Üyesi’nin YALAN DİZİSİ’nin yeni sezon bölümü bugün yayınlanmış bulunmaktadır.

14 Mayıs günü Tarsus’ta, biricik annelerimizin ‘’Anneler Günü’’ billboardlarını indirtmek için mahkemeye dilekçe vererek indirten bu şovmen meclis üyesi, elinde kamerasıyla sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle gezerek Tarsus Belediyesi düşmanlığını, yeni video çalışmasıyla taçlandırmıştır.

Geçtiğimiz günlerde kentimizde yaşanan sel felaketinden zarar gören Halk Market depolarımızdaki ürünlerimizin tahliyesi ve imhası, (fotoğrafta açıkça görüleceği üzere) Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce sağlanmış ve depo boşaltılmış olmasına rağmen, afet sonrasında bomboş deponun videosunu çekerek ‘’ahlaksız siyaset’’ timsali bir ‘’ürün’’ ortaya çıkararak ‘’kara propagandanın’’ âlâsını sergileyen Sosyal Medya İçerik Üreticisi, Sosyal Medya Fenomeni ve Kamera Önü Performans Sergileyicisi Abdurrahman Altınsucu’nun bu tavrını, Tarsus halkı, Tarsus Siyaseti ile Tarsus Yerel Basını’nın takdirine sunuyoruz.

A’raf Suresi / 16. Ayette açıkça belirtildiği üzere, iblis olanın cennette barınmasına müsaade edilmemiştir. Doğru, iblisi her daim ve her şartta ezecek, kovacak ve küçük düşürerek; gerçeği tertemiz şekliyle ortaya koyacaktır. Yalanın peşinde koşarak temiz ve dürüst insanları aldatma yolunu seçenlere gereken dersi verecek ve iblise, yılmadan haddini bildirecektir.

Konu, yalan ve kışkırtıcı içeriğin hukuki karşılığı, Hukuk İşleri Müdürlüğü’müzce çalışılmış ve Tarsus Adliyesi’ne gerekli başvurular yapılmıştır.

Halkımızı yalan içerikten ve Tarsus/Tarsus Belediyesi düşmanlığı yapan ucuz şovmenlerin gerçek yüzünü göstererek korumaktan geri durmayacağız.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

T.C. TARSUS BELEDİYESİ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.