Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu’na uluslararası festivalden ödül

7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’ne katılan Mersin Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu, "Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Güncel Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 11:31:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’ne katılan Mersin Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu, "Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Mersin’in yanı sıra Ankara, Manisa, İstanbul, Çanakkale, Denizli, Edirne, İskenderun, Bursa, Siirt, Bulgaristan ve Almanya’dan 25 koronun katıldığı 7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’nde Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu da sahne aldı. Çanakkale İçdaş Kongre Merkezi'nde gerçekleşen festivalde Yenişehir Belediyesi Nevit Kodallı Polifonik Korosu "Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”ne layık görüldü. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Nevit Kodallı Polifonik Korolar Derneği Başkanı Selma Yağcı ve koro şefi Mehmet Erkoç başta olmak üzere tüm koro üyelerimizi gönülden tebrik ediyorum. Kentimizi başarıyla temsil ettiler. Mersinli hemşehrilerimiz için birçok kez sahne aldılar ve harika performanslar sahnelediler. Koromuz çok başarılı, bu başarının uluslararası bir festivalde ödüllendirilmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Kendilerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.