MEZİTLİ’Yİ EMEK YÖNETECEK!

Tuncer, Kale Mahallesi’nde büyük bir coşku ve sevgi ile karşılandı

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 08:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tuncer, Kale Mahallesi’nde büyük bir coşku ve sevgi ile karşılandı
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, büyük bir coşku ve sevgi ile karşılandığı Kale’de çocukların keyifle oyun oynayabilecekleri, vatandaşların narenciye kokulu ağaçların altında sakince yürüyüş yapabilecekleri Mezitli’yi hayata geçireceklerini belirterek, “Mezitli’yi emek yönetecek!” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Kale Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Miting gibi bir kalabalıkla Tuncer’i karşılayan Kale Mahallesi tarihinin en kalabalık toplantısına da sahne oldu. Büyük bir coşku ve sevgi ile karşılanan Tuncer, hemşerilerinin sevgi seline aynı coşkuyla yanıt verdi.
 
ADI GİBİ; ‘MEZİTLİ’NİN KALESİ’ OLACAK
 
Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarete Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz da eşlik etti. Her zaman; esnaf, emekli, genç, çocuk ve kadınlar ile bir arada olacaklarını dile getiren Tuncer, “Mezitli’yi mutlu bir kent haline getireceğiz. Mezitli’yi emek yönetecek. Adı gibi; ‘Mezitli’nin kalesi’ yapacağımız mahallemizde, desteğini ve ilgisini açıkça ifade eden tüm yoldaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
 
ÖRNEK KÖYLER
 
Köylerin dokusunu koruyacaklarını kaydeden Tuncer, “İlçemizde doğal ve kültürel değerleri olan, dokusu bozulmamış köylerimizin düzensiz yapılaşmadan korunması, doğasının ve mimarisinin iyileştirilmesi, sosyal yönden gelişmesi için örnek köyler belirleyeceğiz. Bu köylerde eko-turizm koruma alanlarını belirleyecek ve sosyal altyapıyı geliştireceğiz. Mezitli’mizin kırsal mahallelerinin doğal ve kültürel değerlerinin ulusal ve uluslararası ölçekte tanınırlığını sağlayacak ‘Agro (Tarım) Turizm’ potansiyeli olan Örnek Köyler projemizi hayata geçireceğiz. Bu alanlarda tarihi ve doğal yapıyı koruyacak şekilde seyir terası, restoran, çay bahçesi gibi tesisler kuracağız” diye konuştu.
 
MUTLULUKLA KÖK SALACAK…
 
Doğal kaynakları koruyacaklarını ifade eden Tuncer, narenciye kokulu Mersin’i vurgusu yaparak şunları söyledi: “Çocukların keyifle oyun oynayabilecekleri, vatandaşların narenciye kokulu ağaçların altında sakince yürüyüş yapabilecekleri Nefes Park (Yağmur Park) projesini Mezitli’de hayata geçireceğiz. Bu projenin Çevreci Mezitli için önemli bir yeri olacak. Sürdürülebilir yönetim anlayışına sahip ülkelerdeki örneklerinden ilham aldığımız bu projemizde, parkın temelinde oluşturulacak haznelerle yağmur suları toplanacak, yeniden kullanıma kazandırılacak. Bu parkta hem Mezitli’mizi hem de doğal kaynaklarımızı düşünen bir anlayış, mutlulukla kök salacak.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.