GÜLTAK; “HEM AKDENİZ HEM BÜYÜKŞEHİR İÇİN ESNAFIMIZDAN SÖZ ALDIK”

Seçim kampanyasına aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti İl Başkanı Âdem Aldemir, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile birlikte İstiklal

Güncel Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 11:49:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçim kampanyasına aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti İl Başkanı Âdem Aldemir, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile birlikte İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Renkli anların ve sıcak görüntülerin yaşandığı ziyarette, çarşı esnafı ve her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak; “Esnafımızdan, 31 Mart akşamı için sözümüzü aldık. Bu şehri hem Akdeniz’de hem de Büyükşehir’de onlara danışarak, onların da fikir, görüş ve eleştirilerini alarak birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Barış ve huzur ortamıyla birlikte hizmet ve projelerimiz sürecek”

Tüm Türkiye’nin 31 Mart’ta çok önemli bir seçime gireceğinin altını çizen Başkan Gültak, “Akdeniz, son zamanlarda Türkiye’ye şamil oldu. Adı çok fazla duyuldu. Dolayısıyla göreve geldiğimiz günden beri Akdeniz’de güzel işler yaptık. Cumhurbaşkanımızın desteklerini Akdeniz’e yansıttık. Kentsel dönüşüm projeleri, spor tesisleri, kadınlara ve gençlere yönelik projelere imza attık. Bunların aynısını yapacağımızı söylüyoruz. En önemlisi de Akdeniz’de huzuru tesis ettik. Biz 5 yıl daha huzur garantisi veriyoruz insanlarımıza ve yaptığımız projelerin devamını getireceğiz” dedi.

“Güçlerimizi birleştirdiğimizde tüm Mersin kazanacak”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a da 31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Başkan Mustafa Gültak, “Çünkü ikimiz yan yana geldiğimizde, güçlerimizi birleştirip yan yana geldiğimizde, hem Akdeniz hem Mersin kazanacak. Liman şehriyiz; yapılacak birçok proje var. Burada mutlaka ve mutlaka Büyükşehir ayağının da Cumhur İttifakı’nda olması gerekir” diye konuştu.

“Çarşı esnafının en büyük şikâyeti caddenin şeride dönüşmesi”

Başkan Gültak, bir araya geldikleri vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını da sözlerine ekleyerek “Esnafımızın en çok şikâyet ettiği bölge, şu an üzerinde olduğumuz ve tek şeride dönüşen İstiklal Caddesi. Bu düzenlemede esnafın kararının hiç alınmadığını biliyorum. Bir belediye başkanı olarak benim bile fikrimi almadılar. Dolayısıyla Serdar Soydan Başkanımız

göreve geldiğinde, 1 Nisan’da ilk yapacağı işlerden bir tanesi, bu cadde üzerinde düzenleme yapmak olacak” ifadelerini kullandı.

Kentin en hareketli yerlerinden ve yüzlerce esnafın faaliyet gösterdiği İstiklal Caddesi ziyaretinde her yaştan vatandaşla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden ve 31 Mart’ta desteklerini isteyen Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, her zaman olduğu gibi küçük çocukları da unutmadı, onları çeşitli hediyelerle sevindirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.