Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus OSB’deki çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus OSB müteşebbis heyet toplantısı öncesi yapımı devam eden ve tamamlanan kullanma suyu ve elektrik hatları ile aydınlatma işleri başta olmak üzere tüm çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Güncel Yayın: 08 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.11.2023 18:35:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus OSB müteşebbis heyet toplantısı öncesi yapımı devam eden ve tamamlanan kullanma suyu ve elektrik hatları ile aydınlatma işleri başta olmak üzere tüm çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Pehlivan’a Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Tarsus OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ederken Tarsus OSB Bölge Müdürü ve OSB birim yetkilileri hazır bulundu.
 
Vali Pehlivan, altyapı işlerinde sona yaklaşan ve tamamlanma aşamasına gelen Tarsus OSB’de, OSB içerisinden geçen ve ıslah çalışması tamamlanan sepetçiler deresi ile incelemelerine başlayarak, tamamlanan su depolarını, su deposu yanında yapımı devam eden istinat duvarı ve filtre binasını, yapımı tamamlanan elektrik ana dağıtım merkezi ile dağıtım merkezlerini de gezerek yapılan çalışmalar hakkında teknik bilgiler aldı. Bunların yanı sıra TEİAŞ Genel Müdürlüğü’nce ihale edilen ve yapımı devam eden TEİAŞ 400 kV Tarsus OSB TM yapım işi tamamlanana kadar OSB’nin elektrik ihtiyacını karşılayacak olan ve geçtiğimiz günlerde OSB’de kurulumu tamamlanan mobil santral alanını da inceleyerek TEİAŞ yetkililerinden bilgi aldı. Vali Pehlivan OSB’deki teknik incelemelerin ardından inşai faaliyete başlayan, tamamlanan ve tamamlanma aşamasına gelen sanayi tesislerini de ziyaret etti ve yatırımcıların taleplerini dinleyerek ilçemize, ilimize ve Ülkemize katma değer ve istihdam anlamında ortaya koydukları katkılardan dolayı teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.