BAŞKAN YILMAZ, ÜÇÜNCÜ KEZ TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Mersin’in merkez İlçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 30 Büyükşehirdeki en başarılı ilçe belediye başkanları listesinde bir kez daha en üst sıralarda yer almayı başardı.

Güncel Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 20:07:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin’in merkez İlçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 30 Büyükşehirdeki en başarılı ilçe belediye başkanları listesinde bir kez daha en üst sıralarda yer almayı başardı. 

ORC Araştırma Şirketi’nin “2023 Yılının En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları” ile ilgili yaptığı anket sonuçlandı.

“Çevik ve Sosyal Belediyecilik” projeleriyle ilk ve enleri hayata geçiren ve Mersinlilerin sevgisini kazanan Başkan Yılmaz, halkın teveccühü ile Türkiye’nin en başarılı 4’üncü ilçe belediye başkanı seçildi.

“2023 Yılının En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları” listesinde 10 ilçe belediye başkanları arasında yüzde 58,5 oranla 4’üncü sırada yerini alan Başkan Yılmaz, vizyon projelerle sadece bugünün değil ilçe halkının yarınını da düşündüklerini belirterek vatandaşla gönül bağı kurulan her proje ve çalışmanın başarıya ulaşacağını söyledi.

Araştırma, 19 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında, 30 büyükşehire bağlı 184 ilçede ve 51 ilde toplam 22 bin 310 katılımcı ile CATI anket yöntemiyle gerçekleştirildi.

Vatandaşlara, belediye başkanının çalışmalarından ne düzeyde memnun oldukları ve başarılı bulup bulmadıkları soruldu.

“BAŞARI TOROSLAR’IN”

Başkan Yılmaz; “Toroslarımıza hizmet etme aşkıyla çıktığımız yolda hiç durmadan çalışmamız ve kentimizi hak ettiği noktaya taşıma gayretimiz, halkımızın takdiriyle bizleri “En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları” arasına bir kez daha taşıdı. Bunun gururunu yaşıyor; Mersinimize, Toroslarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Avrasya Araştırma Şirketi tarafından yapılan “En Başarılı 20 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” anketinde en başarılı 3’üncü belediye başkanı, yine ORC Araştırma Şirketi’nin 2019-2022 yılına ait hazırladığı son 3 yılın en başarılı 10 ilçe belediye başkanları arasında yüzde 62,4 oranla ikinci seçilmişti.

Başkan Yılmaz, Global Kalite Zirvesi’nde “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne, Uluslararası Kafkas Derneği tarafından 13’üncüsü düzenlenen Yılın En İyileri Ödül Töreninde ise “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görülmüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.