TARSUS, CUMHURİYETİ’İN 100.YIL COŞKUSUNU VOLKAN KONAK’LA KUTLAYACAK!

Tarsus Belediyesi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünü etkinlikleri kapsamında Usta Sanatçı Volkan Konak Tarsuslularla buluşacak.

Güncel Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 16:49:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünü etkinlikleri kapsamında Usta Sanatçı Volkan Konak Tarsuslularla buluşacak. “Kuzey’in Oğlu” Volkan Konak sevilen şarkılarını Tarsuslularla birlikte söyleyecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tüm Tarsusluları davet ederek; “Tüm vatandaşlarımızı 100. Yıl Cumhuriyet etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Karadeniz müziğini evrensel ezgilerle sunarak Türkiye’de milyonların sevgisini kazanan aynı zamanda Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yılmaz bir savunucusu olduğunu her zaman dile getiren Volkan Konak, en anlamlı bestelerini Tarsuslular için seslendirecek. Konser programı 30 Ekim saat 19.00’da Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu’nun birbirinden güzel şarkılarıyla başlayacak. Ardından Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası, Atatürk Gösteri Merkezi’nde sevilen müziklerini seslendirecek. 20.00’da Interaktif Showman Doğukan Alsay, yaptığı özel interaktif sahne performansı ile vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatacak. 20.30’da ise Usta Sanatçı Volkan Konak büyük bir coşkuyla sahne alacak.

VOLKAN KONAK,  SEVİLEN ŞARKILARINI TARSUSLULARLA SÖYLEYECEK

Volkan Konak Tarsus Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında organize edeceği ‘Cumhuriyet Konseri’nde’ sahne alarak, şarkılarını Tarsuslular için söyleyecek. 30 Ekim Pazartesi günü, saat 20.30’da başlayacak olan ücretsiz konser, Atatürk Gösteri Merkezi’nde binlerce kişiyi bir araya getirecek. Gerçekleştirilecek programlarla tek ve ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümü doyasıya kutlanacak.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.