Mezitli Belediyesi Su Dünyası yoğun ilgi

Yaz sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşların serin yerleri tercih etmesine yol açıyor.

Güncel Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 22:26:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yaz sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşların serin yerleri tercih etmesine yol açıyor. Mersin’de serinlik denilince ilk akla gelen yerden biri de Mezitli Belediyesi Su Dünyası oluyor. Okulların tatile girmesiyle yeniden açılan Su Dünyası,her gün yüzlerce insanın serinlemesine olanak sağlıyor.

Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10:00 ile 18:00 saatleri açık olan ve yapılan incelemelerde bölgenin en temiz yüzme havuzlarından birisi olduğu tescil edilen ve toplamda 3 bin 500 metreküp kapasiteye sahip olan Su Dünyası, 1 adet 50 santimetre derinliğinde 0-7 yaş gurubu çocuk havuzu, üç bölümden oluşan 60-90-110-140-150 santimetre kademeli derinliğe sahip yetişkin havuz ile 8 adet su kaydırağı bulunuyor.

Duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolaplar ve tuvaletler, belediye personelleri kontrolünde kullanılıyor. Hizmet kalitesi gereği her pazartesi günü havuzun suyu boşaltılarak, genel temizliği yapılan, Mezitli Belediyesi Su Dünyası’nda serinleme imkânı bulan vatandaşlar özellikle havuzların temiz ve güvenli olmasına dikkat çekiyor.

Mezitli Belediyesi Su Dünyası’nı özel kılan başka yanı ise birbirinden lezzetli yiyeceklerin yer aldığı Su Kafe. Serinlemek için gelen vatandaşlar, uygun fiyata birbirinden güzel yiyecekleri Su Kafe’de yiyebiliyor.

Mezitli Belediyesi Su DünyasıKoordinatörü Metin Özdemir de vatandaşlara eğlenecekleri güzel bir ortam hazırladıklarını ifade ederek, "Yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlarımıza güzel hizmet sunabilmek adına güzel bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryalarımız mevcut. Başta engellilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımız, girişten başlayarak soyunma kabinleri, havuzları ve tesisimizin diğer imkânlarından kolaylıkla yararlanabiliyor. Cumartesi günleri havuzumuz sadece ailelere hizmet veriyor. Temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle de Pazartesi günleri kapalı tutuyoruz” diye konuştu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptıklarını söyledi. Belediye olarak sağlık ve can güvenliği konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını vurgulayan Başkan Tarhan, “Havaların ısınmasıyla birlikte, havuzumuzu halkımızın hizmetine açtık. Vatandaşlarımızın havuzdan en iyi şekilde yararlanmaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Havuz bakımı ve güvenliği için deneyimli bir ekibimiz var. Havuzumuzda ilk yardım, havuz teknisyeni, cankurtaran ekibi, havuz bakım yetkilisi ve yönetici olmak üzere toplamda yeterli sayıda personelimiz hizmet veriyor. Havuzumuzda güvenliği sağlamak adına, 2 MOBESE ve 14 sabit olmak üzere toplamda, 16 kamera ile 24 saat izleniyor" şeklinde bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.