Öz: “Her görüşten insanın oyunu alacağım”

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Toroslar insanı, istediği zaman ulaşabileceği, dokunabileceği, güvenebileceği ve aynı zamanda meslek erbabı olan bir insan istiyor.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 10:18:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Toroslar insanı, istediği zaman ulaşabileceği, dokunabileceği, güvenebileceği ve aynı zamanda meslek erbabı olan bir insan istiyor. Yani Toroslar insanı; dürüst, dokunulabilir, becerisi olan, liyakatli kadrosu olacak bir belediye başkanı istiyor. Toroslar’da her insanın kalbine dokundum. Sahada gezerken birisi bana ‘Ali abi’ dediği zaman çok mutlu oluyorum. Vekilim dediklerinde sevinmiyorum, doktorum dediklerinde sevinmiyorum ama ‘Ali abi’ dediklerinde çok mutlu oluyorum. Toroslar’da siyasi görüşü, dünya görüşü ne olursa olsun her görüşten insanın oyunu alacağım” dedi.
 
Kanal 33 TV’de Deniz Tuncay Akkapılı’nın sunduğu Seçim 2024 programının canlı yayın konuğu olan Öz, devam eden seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek ilçede hayata geçireceği projelerden bahsetti.
 
“TOROSLAR’DA HER İNSANIN KALBİNE DOKUNDUM”
 
Adaylık dönemi öncesinde de sürekli sahada olduğunu vurgulayan Öz, “Doktorluğum döneminde hasta ziyaretleri, düğün ve taziye ziyaretleri yapıyordum. Adaylığım açıklandığından bugüne kadar geçen 42 gündür de sahada çalışıyorum. Her görüşten insanın oyunu alacağım. Toroslar’da her insanın kalbine dokundum. Sahada gezerken birisi bana Ali abi dediği zaman çok mutlu oluyorum. Vekilim dediklerinde sevinmiyorum, doktorum dediklerinde sevinmiyorum ama Ali abi dediklerinde çok mutlu oluyorum. Esnaflarımızı geziyoruz, mahalleleri geziyoruz, hanelere gidiyoruz. Açık hava toplantıları yapıyoruz. Sahada çok güzel tepkiler alıyoruz. Buraya gelmeden önce de Yusuf Kılıç Mahallemizde çok yoğun bir katılımın olduğu Büyükşehir adayımız Sayın Serdar Soydan’ın da katıldığı açık hava toplantımız vardı. İnsanlar gelmek zorunda değiller ama her toplantımız neredeyse miting havasında geçiyor. Toroslar halkı bizi seviyor” ifadelerini kullandı.
 
“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KENETLENDİK, KIRGINLIK VE KÜSKÜNLÜK YOK”
 
Cumhur İttifakı paydaşları olan AK Parti ve MHP olarak kenetlendiklerinin altını çizen Öz, “Genel merkezimiz yapmış olduğu çalışmalar sonucunda aday olarak bizi belirlediler. Cumhur İttifakı olarak kenetlenmiş durumdayız. Aday adaylarımızla, AK Parti ve MHP teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Adaylığımız açıklandıktan sonra aday adayı arkadaşlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Biz biriz, birlikteyiz, hep beraberiz. Kimsenin kırgınlığı ya da küskünlüğü yok. Sizler aracılığıyla bu konuya da değinmek istiyorum. Belki seçilemeyecek sırada olan meclis üyesi adaylarımız bile sahada bizlerle beraber çalışmalara katılıyorlar. İşlerinin ehli olan, alanında uzman meclis üyesi listesi oluşturduk. Profesyonel bir ekip olduk. Kurumsal, liyakatli ve hizmet üreten bir ekiple inşallah Toroslar’a hizmet edeceğiz ve herkesin belediye başkanı olacağım” dedi.
 
“HER KESİMDEN DESTEK SÖZÜ ALIYORUZ”
 
Toroslar’da insanların kendisine büyük teveccüh gösterdiğini ifade eden Öz, “Toroslar insanı, istediği zaman ulaşabileceği, dokunabileceği, güvenebileceği ve aynı zamanda meslek erbabı olan bir insan istiyor. Yani Toroslar insanı dürüst, dokunulabilir, becerisi olacak, liyakatli kadrosu olacak bir belediye başkanı istiyor. Milletvekilliği yaptığım dönemde siyaset rozetini bir kenara bırakarak hizmet anlayışı ile hareket ederek tüm kalplere dokundum. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit şekilde hizmet etmiş olmamın, insanlara şeffaf şekilde yaklaşıp sorunlarıyla yakından ilgilenmiş olmamın karşılığını saha çalışmalarımda net bir şekilde görüyorum.  Başka bir siyasi görüşe mensup olanlardan dahi; ‘Size inanıyorum. Size güveniyorum, siz dürüstsünüz. Yerelde oyumu size vereceğim’ diyen çok sayıda insanla karşılaşıyorum. Toroslar’da her kesimden destek sözü alıyoruz. Bunları duymak bizleri motive ederek daha çok çalışmaya, daha büyük enerji sarf etmeye mecbur bırakıyor. Ben Toroslar’da yaşayan hemşehrilerime, Toroslar’da yaşayan her bir seçmene de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
 
 “TOROSLAR’A ÜNİVERSİTE VE YURT YAPACAĞIZ”
 
Hayalinin değişen ve gelişen bir Toroslar olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “17 Şubat’ta hazırladığımız 33 projeyi kamuoyuna açıklarken gözlemledim ki toplantıya gelen vatandaşlarımızın tepkilerinden Toroslar için önemli olan 5 proje tespit ettim. Bunlardan bir tanesi de Mersin Üniversitesi ile ortak hareket ederek Toroslar’a üniversitenin yüksekokulunu yurduyla beraber yapma projemiz oldu. Bu projemizi açıklarken salonda büyük bir alkış furyası oldu. Toroslar halkı ilçeye bir üniversite bekliyor. Bir üniversitenin bölgenin kültürel yapısına, ekonomik yapısına, sosyolojik yapısına, sanatsal yapısına çok ciddi katkısı olacaktır.  Öncelikli projelerimizden birisi Toroslar’a üniversite ve yurt yapmak olacak”  dedi.
 
“TOROSLAR’A YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI KAZANDIRACAĞIZ”
 
Mevcut belediye binasının da değişmesi gerektiğini aktaran Öz, “İlçemizin ihtiyaçlarına uygun ve vatandaşımıza en kaliteli hizmet sağlayabileceğimiz çevre dostu yeni belediye hizmet binamızı Toroslar’a kazandıracağız. Yeni hizmet binamızda şeffaf, etkili bir yönetim anlayışı ve gelen insanların güler yüzle karşılandığı, vatandaşların sorunlarını birlikte çözmek adına çözüm masası projemizi hayata geçireceğiz. Ayrıca dijital dünyanın tüm kolaylıklarını kullanacağımız e-belediyecilik hizmetleri ile zamanınız size kalacak. Belediye hizmet binamızı da en kısa sürede gerçekleştirmek istiyoruz. Çünkü Toroslar’da yaşayan başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere herkesin bu hizmetlerden biran evvel faydalanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“VATANDAŞ BİZDEN EN ÇOK TAZİYE EVİ İSTİYOR”
 
Saha çalışmalarında vatandaşın en çok talebinin ilçede taziye evleri yapılması olduğunu kaydeden Öz, “Vatandaş bizden en çok mahallelerinde taziye evi istiyor. Gittiğimiz her mahallede bizden taziye evi yapmamızı istiyorlar. Buradan belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın. Tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. İlçemize kazandıracağımız yeni taziye evleri ile acıları paylaşacağız. Çünkü acılar paylaştıkça azalır. Vatandaşlarımıza cenaze günlerinde hizmet verecek, yemek dağıtımı ve diğer organizasyonların yapılacağı mekanlar yaratacağız” şeklinde konuştu.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.