KARASEKİ CADDESİ YENİLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ulaşım güvenliği ve konforu sağlamak için, yol yapım ve yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, ilçelerde süren çalışmalarını da yoğunlaştırdı.

Güncel Yayın: 16 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 16.05.2023 10:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ulaşım güvenliği ve konforu sağlamak için, yol yapım ve yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, ilçelerde süren çalışmalarını da yoğunlaştırdı. Aydıncık ilçesi Atatürk Mahallesi Karaseki Caddesi’nde çalışma yapan yol yapım ekipleri, 400 metre uzunluğundaki yolu kısa sürede yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kent merkezinde ulaşım güvenliği ve konforunu sağlamak için yol yapım ve yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, ilçelerde süren çalışmalarını da yoğunlaştırdı. Büyükşehir ekiplerinin çalışma yürüttüğü uzak ilçelerden biri de Aydıncık ilçesi.

Aydıncık ilçesi Atatürk Mahallesi Karaseki Caddesi’nde çalışma yapan yol yapım ekipleri, 400 metre uzunluğundaki yolu kısa sürede yeniledi. Ekipler, ilk olarak deforme olan yolda asfalta hazırlık çalışması yaptı. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolda vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için iyileştirme yapan ekipler, yolu kısa sürede asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Büyükşehir, ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla kentin farklı birçok noktasında yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.