İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KOCAMAZ: “HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ”

Milletvekili adaylık listesinin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz saha çalışmalarına devam etti.

Güncel Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 12:34:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milletvekili adaylık listesinin açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden  İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz  saha çalışmalarına devam etti.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında İl ve ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren  İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı ve  GİK  Üyesi Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin, Milletvekili Adayı Erkan Arıcı ve partililerle  birlikte Toroslar Çiftçiler caddesindeki  esnafları ziyaret etti.

İlçeye bağlı mahalle muhtarları, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kocamaz, esnaflarla bir süre sohbet etti ve tek tek ellerini sıktığı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Kocamaz, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Kocamaz  çocukları da ihmal etmedi.

İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Kocamaz,” Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığının artık vatandaşlarımız farkında. Herkes değişim ve  bu ucube sitemin değişmesini istiyor. 25 Yıllık Belediye Başkanlığı dönemimizde olduğu gibi, 14 Mayıs sabahına kadar kapı kapı, sokak sokak ve cadde cadde gezerek sıkmadık el, girmediğimiz gönül kalmayacak şekilde çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bu yoksulluk ve hayat pahalılığı artık bizim kaderimiz değil diyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Aklı ve bilimi kendimize rehber edinerek, liyakatli kadrolarla bütün bu sorunları çözeceğiz inşallah açıklamasını yaparak esnaflara önümüzdeki bu seçimin önemini anlattı.

Esnaf ve vatandaşlar da  , Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Burhanettin Kocamaz’ın kimseyi kapıdan çevirmediğini ve ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.