Gönüllü Mina’ya Doğum Günü Sürprizi

Mezitli Belediyesi'nin en minik gönüllüsü olan Mina, unutulmaz bir doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Güncel Yayın: 02 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 02.06.2023 17:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediyesi'nin en minik gönüllüsü olan Mina, unutulmaz bir doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mina Özbek'in 7. yaşını kutlamak için özel bir etkinlik düzenledi. Mezitli Belediyesi'ndeki çeşitli faaliyetlerine olan katkılarıyla tanınan minik gönüllü Mina Özbek, annesiyle birlikte İhtiyaç sahiplerine çeşitli yardım malzemelerinin hazırlanmasında ve dağıtımında yardım için çalışma yaparken unutamayacağı bir sürprizle karşılaştı.

Mina ve annesini makamına davet eden Başkan Tarhan, pastalı doğum günü sürprizi yaptı. Mina, heyecanla doğum günü pastasını Başkan Tarhan ve diğer gönüllülerle birlikte kesti.

Başkan Tarhan, Mina’ın yaşına rağmen gösterdiği özveriyle, temiz duygularıyla Mezitli Belediyesine büyük katkı sunduğunu ifade ederek, "Bugün sevgili Mina'nın doğum gününü kutluyoruz. 7 yaşına girdi. Başarılı bir hayat diliyorum. Umarım sağlıklı ve başarılı bir geleceği olur. Biz her zaman Mina'nın yanında olacağız. Mina’yı artık Mersinlilerin çoğu tanıyor. O, gönüllü hareketimizin en küçük temsilcisidir. Mina, birçok çalışmada gönüllü olarak yer aldı ve herkesi gönüllü olmaya davet ediyor. Yaş fark etmeksizin herkes katılabilir. Mina üzerinden tüm gönüllülere teşekkür ediyor ve kendisine sağlıklı yıllar diliyorum" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.