TARSUS'TA MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Güncel Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 17:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, birçok mahalle ve sokakta aktif bir şekilde görev alarak kentin çehresini değiştiriyor. Bu çalışmalar ile vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı mağduriyet sona eriyor.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçe, Akşemsettin ve Tozkoparan Mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyorlar. Tarsus'un dört bir yanında devam eden bu çalışmalar, tüm mahallelerde etkisini gösteriyor. Ekipler, bozulan yolların tespiti konusunda titizlikle çalışıyor ve gerekli olan işlemleri gerçekleştiriyor. Zamanla hasar gören yollar sıcak asfalt ve yama çalışmalarıyla onarılıyor.

“TARSUS’UN YOLLARI HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELLEŞİYOR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her mahalleye ulaşmak için çaba harcadıklarını belirtti. Başkan Bozdoğan, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Tarsus'un her bölgesinde aktif bir şekilde çalışıyorlar. Bazı mahallelerde çalışmalar tamamlanırken, diğerlerinde devam ediyor. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışarak her mahalleye eşit hizmet sunmayı hedefliyorlar. Tarsus’umuzun yolları her geçen gün daha da güzelleşiyor. " dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.