SERDAR SOYDAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, “Sizi seçmenlerinize karşı mahcup etmemek adına büyükşehir belediyesinin gücü hep yanınızda olacak” diye konuştu.

Siyaset Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 17:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, “Sizi seçmenlerinize karşı mahcup etmemek adına büyükşehir belediyesinin gücü hep yanınızda olacak” diye konuştu.
 
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mezitli ve Toroslar ilçelerindeki muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıya MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, Cumhur İttifakı il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı.
 
“MUHTARLAR DEMOKRASİMİZİN MİHENK TAŞIDIR”
 
Serdar Soydan burada yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız demokrasimizin mihenk taşlarıdır. Devlet ile vatandaşlarımız arasında köprü olan en önemli kurumlardan biridir. Siz değerli muhtarlarımızla gerek ilçe gerekse il başkanlığım döneminden güzel mesai harcayıp, hem kentimiz hem de ilçelerimiz adına güzel hizmetlere beraber imza attık. Muhtarlarımızın 31 Mart’tan sonra da her daim istişare içinde olacağımızın sözünü veriyorum. Hizmet nereye yapılacaksa o yerde yaşayan vatandaşlarımızın, muhtarların fikri alınmak zorundadır. Çünkü o yerin güzelliklerini de sorunlarını da en iyi onlar bilir” dedi.
 
“MERSİN HEPİMİZ İÇİN ÖZEL BİR ŞEHİRDİR”
 
Mersin’in bu kentte yaşayan herkes için özel bir şehir olduğuna vurgu yapan Soydan, “Bu cennet şehirde 31 Mart’tan sonra artık projeleri ile anılan bir yerel yönetim hayalimiz var. Değerli muhtarlarım, sizlerin yaşadığı sıkıntıları en iyi bilenlerdenim. Yönetim anlayışımızda Mersin’in kent dinamikleri ile barışık bir yönetim modeli uygulama noktasında kararlıyız. Tüm ilçelerimizde yapılacak sosyal yardımdan, projelerden ilk etapta muhtarlarımız haberdar olacak ve her daim yanınızda olacağız. Orası ilçe belediyesi yetkisinde, bizim yol ağımızda değil gibi kaygılarınız olmayacak. Bu sözleri benden duymayacaksınız. Sizi seçmenlerinize karşı mahcup etmemek adına büyükşehir belediyesinin gücü hep yanınızda olacak” diye konuştu.
 
“KAYBEDECEK 5 YIL DAHA YOK”
 
“Artık Mersin’in kaybedecek 5 yılı daha yok” diyen Soydan, “Diğer büyükşehirlerde yer alan otoban gibi bulvarları, tesisleri hayata geçirmek istiyoruz. Göreve geldiğimiz taktirde bunu gözle görülür bir şekilde ilk 5 yıl içinde gerçekleştireceğiz. Mersin’in trafik ve içme suyu sorununu bir an önce çözeceğiz. Biz çözümü biliyoruz. Çünkü işimize hakimiz. Biz öyle bir cennet şehirde yaşıyoruz ki binlerce hektarlık tarım arazisi ile birçok üründe üretim rekoltelerinde hep üst sıralardayız. Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden biri Tarım AŞ’yi kurup, çiftçilerimizin maliyetlerini minimum seviyeye çekmek olacak. Burada Bitki Sağlığı Merkezi’ni hayata geçirip ziraat mühendislerimiz ile çiftçilerimize katkı sunacağız. Gübre, zirai ilaç, sulama suyu borusu gibi destekler sunacağız. Üretilen ürünlerin pazarlanması için de birimler kurup, ürünlerin işlenmesi noktasında tesisleri hayata geçireceğiz. Böylece hem ürünler değerlenecek hem de istihdam sağlayacak projeler üreteceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“CUMHUR İTTİFAKI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR”
 
Soydan sözlerini şöyle devam etti: “Vizyoner projelerle kente değer nasıl katılıyor; ona bakacağız. Hiç merak etmeyin; Cumhur İttifakı sizlerin, hemşerilerimizin desteği ile gümbür gümbür geliyor. Biz açığız; netiz. Yapacaklarımızın arkasındayız. Projeleri de Cumhur ittifakı olarak biz yaparız diyoruz. Muhtarlarım beni iyi tanırlar. Görevimi emir addederek elimden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olurum. 31 Mart’tan sonra tevazu, samimiyet ve gayretle hemşerilerimizin hizmetinde olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.