Özyiğit, Eğriçam’da vatandaşlarla buluştu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Güncel Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 23:07:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerini değerlendirmek için mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Özyiğit, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgilendirmede de bulundu

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, hem kırsal hem de merkezdeki mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Eğriçam Mahallesi’ni gezerek incelemelerde bulunan Başkan Özyiğit, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, önerilerini tek tek not aldı. Hizmetlerinde katılımcılık ve ortak akıl vurgusu yapan Başkan Özyiğit,vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Özyiğit, “Her bir fikir, öneri ve talep bizim için çok değerlidir ve yol göstericidir.”

Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel ile mahalleyi gezen Başkan Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak, projelerimizi hayata geçirirken vatandaşlarımızı da sürece dahil ediyoruz. Her bir fikir, öneri ve talep bizim için çok değerlidir ve yol göstericidir.Bu kapsamda mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Bugün Eğriçam Mahallemizdeydik. Mahallemizin altyapısı, yol düzenlemeleri, park ve yeşil alanları ile daha sağlıklı bir çevre konularında vatandaşlarımızla görüştük. Sıcak karşılamaları ve memnuniyetleri bizleri çok mutlu etti.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.