TOROSLAR BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA MOTİVASYON SEMİNERİ

Toroslar Belediyesinin, personelin kişisel gelişim ve iş motivasyonunu artırma amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Güncel Yayın: 08 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.04.2023 11:32:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Toroslar Belediyesinin, personelin kişisel gelişim ve iş motivasyonunu artırma amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Kişisel Gelişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Psikolog Kunter Kurt, “Kurum Aidiyeti Oluşturma, Beklenmedik Olaylara Karşı Duygu Kontrolü, İş ve Özel Yaşam Dengesini Oluşturma Metotları” konularının işlendiği eğitim seminerinde belediye personeliyle buluştu.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde doğru iletişim tekniklerini ve beden dilinin etkili kullanılmasını örneklerle anlatan Davranış Bilimleri Uzmanı Kurt, sunumunu sinevizyon eşliğinde yaptı.

Belediye personelinin dikkatle dinlediği seminerde “Duygu Yönetiminde Rafine Şeker Tüketimi Beynimize, Vücudumuza Etkisi ve Su Tüketimi” konularına da değinen Kurt; “Rafine şeker tüketmeye devam ederseniz bu anlattığım tekniklerin hiçbiri işe yaramaz ve duygularınızı kontrol edemezsiniz” dedi.

Kaygı ve korku anında vücutta gerginleşen ilk kasın dil olduğuna dikkat çeken Kurt; “Zor anlarınızda yutkunun. Dili üst damağa yapıştırma tekniği hayatınızın her aşamasında kullanılabilecek ve sizin ne yaptığınızı kimse görmeyecek bir tekniktir” ifadelerini kullandı.

KURT; “KAYBETTİM KELİMESİNİ SÖYLEYEN İNSANLARIN YAS SÜRECİ UZAR”

“Kaybettim” kelimesini söyleyen insanların yas sürecinin uzadığını belirten Kurt; “Yakınları vefat eden bir kişi, “Ben annemi, babamı kaybettim” diyorsa onların yas süreci uzuyor. Kaybettim kelimesi bulunabilecek şeyler için söylenir. Birçok yakınları vefat etmiş insanlarla çalışıyorsunuz. Kaybettim kelimesini demeye başladıklarında bilin ki süreç uzamaya meyillidir” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ; “HİZMET İÇİ EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise belediye olarak hizmet için eğitim programlarına önem verdiklerini belirterek; “Ömür boyu eğitim diyoruz. Verimlilik ve kalitenin arttırılması için eğitim önemli. Dünya ve teknoloji hızla değişiyor. Çalışanlarımızın kişisel gelişiminin yanı sıra iş ve çalışma verimini en üst düzeye çıkarmak amacıyla eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz. Seminere katkı sunan Kişisel Gelişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 
TB
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.