Sibel Söylemez: “BAYRAMIN ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Ramazan bayramının yaşanan deprem ve sel felaketleri nedeniyle bu yıl buruk geçtiğini dile getiren AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, “Ramazan bayramının ülkemiz için hayırlar getirmesini, ülkemizin bir daha böyle büyük acılar ya

Güncel Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 00:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Ramazan bayramının yaşanan deprem ve sel felaketleri nedeniyle bu yıl buruk geçtiğini dile getiren AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, “Ramazan bayramının ülkemiz için hayırlar getirmesini, ülkemizin bir daha böyle büyük acılar yaşamamasını temenni ediyorum” dedi.
28.Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Avukat Havva Sibel Söylemez, tüm Mersinlilerin Ramazan Bayramını kutladı. Bayramın bu yıl yaşanan deprem ve sel felaketleri nedeniyle buruk geçtiğini ifade eden Söylemez, “Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu bayramın ülkemiz, için hayırlar getirmesini, ülkemizin bir daha böyle büyük acılar yaşamamasını temenni ediyorum” diye söyledi.

Türk milletinin sarsılmaz bir şekilde birbirine bağlı olduğunu vurgulayan Söylemez, “Afetin yaralarını hep beraber sarmaya devam edeceğiz, içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek daha çok birbirimize kenetlenerek aşacağız. Devletimizin destekleriyle şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmak ve milletimizin yarasına merhem olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.