CHP’li başkan, Adıyaman’da Kılıçdaroğlu’nu hedef alan saldırıların ardından mesaj yayınladı:

“EN UFAK BİR ENDİŞEMİZ YOK. SEVGİ KAZANACAK, KARDEŞLİK KAZANACAK”

Güncel Yayın: 22 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.04.2023 12:40:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
“EN UFAK BİR ENDİŞEMİZ YOK. SEVGİ KAZANACAK, KARDEŞLİK KAZANACAK”
 
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Adıyaman’da yapılan sözlü saldırıların ardından Adıyamanlıların kendisini arayarak üzüntülerini dile getirdiğini söyledi. Seçer, “Adıyamanlı kardeşlerimizin yanındayız, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. En ufak bir endişemiz yok. Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak” dedi.
 
Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk gününü, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Adıyaman’da geçirmiş, bazı fanatik grupların sözlü saldırısına uğramıştı.
Depremin ardından Adıyaman ile Mersin arasında kardeş kent ilişkilerini başlatan, Adıyaman’da rutin yardım faaliyetlerinin yanı sıra bir de konteyner kent inşa eden Mersin Büyükşehir Belediyesinin CHP’li başkanı Vahap Seçer de fanatik grupların çirkin saldırısına tanıklık etti.
Seçer, saldırıların ardından çok sayıda Adıyamanlı vatandaşın kendilerini arayarak üzüntülerini dile getirmesi üzerine sosyal medyadan bir mesaj yayınladı.
Seçer, sosyal medya mesajında şunları kaydetti:
“13. Cumhurbaşkanımızla Adıyaman’daydım. Bazı sözlü sataşmalara maruz kaldık. Beni arayan Adıyamanlı kardeşlerim üzüntülerini ifade ettiler. Adıyamanlı kardeşlerimizin yanındayız, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. En ufak bir endişemiz yok! Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak!”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.