AKDENİZ’DE PARK, BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR KORUMA ALTINDA

Akdeniz Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme, temizlik, çim biçimi ile ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

Güncel Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 18:49:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme, temizlik, çim biçimi ile ağaç budama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, uluslararası su sporları festivalinin düzenleneceği Millet Bahçesi’nde de lazerli araç yardımıyla sahil bandını baştan sona temizledi.

Bir yandan ilçe genelinde yeşil alan varlığını arttırmak için çalışan Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hazırladığı plan kapsamında kent merkezinden en uzak kırsal mahalleye kadar park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik, bakım, yenileme, çim ve ağaç budama hizmetlerine de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler; 11-12 Kasım 2023 tarihleri arasında Mersin’de ilk kez düzenlenecek olan ‘Uluslararası Akdeniz Su Sporları Festivali’ne ev sahipliği yapacak Millet Bahçesi’nin sahil ve plajında lazerli araç yardımıyla temizleyip etkinliklere uygun hale getirdi.

Kuruyan ağaçlar yenileniyor, dallar ve çimler budanıyor

Akdam Parkı, Karaduvar Sardalya Parkı, Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı, Karacailyas Emek ve Karaduvar Şehitlik Parkı’nda çim biçimi, budama vetemizlik yapan ekipler, Millet Bahçesi Sahil etabındaki ağaçları budadı, Özgür Çocuk Parkı’nda kuruyan ağaçların yerine yenisini dikti. Kazanlı Mahallesi 495 sokakta çim biçme ve budama yapan ekipler, sokağa dökülen moloz yığınlarını temizledi. Huzurkent Bahşiş Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Akdoğan Parkı’nın etrafına dökülen moloz yığınlarını kaldıran park bahçeler ekipleri, Puğkaracadağ Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı Parkında çim biçme ve temizlik çalışmasını tamamladı.

Ekipler, Akdeniz’in dört bir yanına hizmet veriyor

Öte yandan, merkez-kırsal demeden Akdeniz’e bağlı her mahalleye hizmet veren ekipler, Adanalıoğlu Limonlu Mahallesi Eylül Parkı, Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi Çayır Parkı, Köselerli Mahallesi Eski Karakol Yolu, Dikilitaş Mahallesi Parkı ile Meydanı, Bahşiş, Hebilli Mahallesi Parkı ile Yeşilova Mahallesi’nde ağaçları budama, çim biçimi ve temizlik çalışması yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.