Başkan Abdullah Özyiğit, gece boyunca çalışmaları yerinde inceledi

Mersin'de gece boyunca etkili olan yağışlar ve fırtına nedeniyle Yenişehir Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdü .

Güncel Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 20:48:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin'de gece boyunca etkili olan yağışlar ve fırtına nedeniyle Yenişehir Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdü . Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de kent genelinde incelemelerde bulunarak, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, dün gece kent genelinde etkili olan şiddetli yağışlar ve kuvvetli fırtına nedeniyle çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek, vatandaşların mağduriyet yaşamasına engel oldu. Ekipler, gece boyunca yoğun yağışlar nedeniyle olası su baskınları ve diğer acil durumlara karşı anında müdahale için hazır bekledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de ilçe genelinde incelemelerde bulunurken, ekiplerin çalışmalarını takip etti. Başkan Özyiğit, "Akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden yoğun yağışlar ve fırtına nedeniyle ekiplerimiz sahada aktif bir şekilde özveriyle görev aldı. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim önceliğimiz. Ekiplerimiz, olası sıkıntılara karşı hazırlıklı bir şekilde çalıştı ve olumsuz durumların önüne geçmek adına koordineli bir çaba gösterdi." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.