Vali Pehlivan, TOSB Nisan Ayı Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Nisan Ayı Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.

Güncel Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 09:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Nisan Ayı Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.
Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Şantiye binası toplantı salonunda Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Çetiner ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Toplantı, bir önceki toplantıdaki gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.
Toplantının yanı sıra Tarsus’lu İş İnsanı Ali Karmutoğlu, kendisi ve rahmetli eşi Naime Gülseren Karmutoğlu adına geleceğimizin teminatı ve mimarı çocuklarımız için eğitime katkı sağlamak amacıyla Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne arsa bağışı yapmak üzere girişimde bulundu. Bağış için önümüzdeki günlerde protokol imzalanarak eğitime bir katkı daha sağlanmış olacak.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.