MELEK MOSSO VE SERKAN SAĞDIÇ MERSİN’DE “EVET” DEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sevilen sanatçı Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın nikâhını kıydı.

Güncel Yayın: 14 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 14.10.2023 10:08:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sevilen sanatçı Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın nikâhını kıydı. Törende sanatçı Haluk Levent çiftin şahitlerinden olurken, Başkan Seçer genç çifte mutluluklar diledi.

Başkan Vahap Seçer, nikâh töreninde yaptığı konuşmasında “Güzel bir kente güzel bir gelin geliyor. Melek gerçekten melek gibi yüzü olan, çok da sempati ile baktığımız, sevdiğimiz, dinlediğimiz değerli bir sanatçımız ve damat beyi zaten söylemeye gerek yok. Yani yakışıklı” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; sevilen sanatçı Melek Mosso ile Serkan Sağdıç’ın nikâh törenlerine katılarak, çiftin nikâhını kıydı. Başkan Seçer; Melek ve Serkan çifti ile ailelerine mutluluklar diledi.

Çiftin nikâh şahitleri arasında sanatçı Haluk Levent de yer aldı. Başkan Seçer nikâhı kıydıktan sonra, Aile Cüzdanı'nı çifte teslim etmek üzere şahitlerden Melek Mosso'nun menajeri Müge Sözen Küçük'e teslim etti. Çiftin nikâh törenine sanatçı Zara da katıldı.

Kırçiçeği Garden’de yapılan nikâh töreninde Melek Mosso ile Serkan Sağdıç çiftinin nikâh şahitleri ise; sanatçı Haluk Levent, Müge Sözen Küçük, Abdullah Kaptan, Mehmet Tepgeç, Mustafa Alan, Celal Mihmar ve Caner Cansev’di.

Çiftin nikâhını Başkan Seçer kıydı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, nikâh töreninde yaptığı konuşmasında, “Güzel bir kente güzel bir gelin geliyor. Melek gerçekten melek gibi yüzü olan, çok da sempati ile baktığımız, sevdiğimiz, dinlediğimiz değerli bir sanatçımız ve damat beyi zaten söylemeye gerek yok. Yani yakışıklı. Mersin'in havasından mıdır, suyundan mıdır? Bizde böyle. İnşallah güzel bir beraberlik evlilikle devam edecek. Atatürk'ün Cumhuriyeti’nde, Medeni Kanun’un verdiği yetkiyle nikâh akdini yapacağız. Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz çıkmış, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş ve bu Türkiye'de bizler şu anda her ne kadar sıkıntılarımız olsa da özgür birey olarak yaşıyoruz. Onun mutluluğuyla yaşıyoruz. Deniz güzel, hava güzel, her şey güzel, dostlar güzel, ailemiz burada” dedi.

Başkan Seçer, fotoğraf çekiminin ardından çifte mutluluklar dileyip, aileleri de kutlayarak nikâhtan ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.