VİRANE HALDEKİ PARK YENİLENEREK, MODERN HALE GETİRİLDİ

VİRANE HALDEKİ PARK YENİLENEREK, MODERN HALE GETİRİLDİ

Güncel Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 13:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Dikilitaş Mahallesinde bulunan, kamelya ve oturma grupları, spor aletleri, oyun ve aydınlatma grupları, peyzajı ve zemini ile baştan sona yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulan Dikilitaş Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, beraberinde Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Onur Eryılmaz Gümüştok, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Bahar ve Dikilitaş Mahalle Muhtarı Mahmut Yaman ile birlikte, gerçekleşen kapsamlı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

“YEPYENİ BİR PARK HALİNE GETİRDİK”

Akdeniz’in bütün mahallerinde vatandaşlara en iyi konforda hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Başkan Gültak, Dikilitaş Mahallesinde harabe halde bulunan parkı yenilediklerini, oyun grupları ve yeşil alanlarla modern bir hale getirdiklerini söyledi. Dikilitaş Mahallesinde önemli bir ihtiyacı yerine getirdiklerini dile getiren Gültak, “Burada, kadınlarımızın, çocuklarımızın, oyun alanları, yeşil alanları yoktu. Beyefendilerin oturup sohbet edecekleri alanlar yoktu. Burayı revize ettik, aslında yepyeni bir park haline dönüştü. Bu parkımız Dikilitaş’a yakıştı. Hayırlı olsun” dedi.

“KULLANILMAZ HALDEYDİ”

Buradaki parkın kullanılmaz halde olduğuna dikkat çeken Dikilitaş Mahalle Muhtarı Mahmut Yaman ise “Burada bizim beklediğimizden çok daha güzel bir park oldu. Akşamları buraya geldiğinizde oturacak yer bulamıyorsunuz. İnsanlar spor aletlerini kullanmak için sıraya giriyor. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.